Membre de la Cia Dei Furbi amb qui ha creat i protagonitzat “La’Flauta’Màgica “Trilogia’Mozart” “Assufre”, “Homes de Shakespeare”, “L’Illa dels Esclaus” i “Tocata i Fuga”. Actualment treballa amb Dagoll Dagom a l’espectacle “Mar i Cel”, al Teatre Victòria, així com a l’espectacle “Quixoteràpia, una teràpia musical” de la Cia. 4xDo.

Recentment ha protagonitzat “Marry Me a Little” de Stephen Sondheim al Teatre Lliure dirigida per Toni Martín i Xavier Torras, així com la cantata “Mobília” d’Albert Guinovart i Piti Espanyol amb la Coral Cantiga, sota la direcció de Joan Lluís Bozzo, i també la Cantània “Rambla Llibertat” de Marc Rosich i Albert Carbonell dins la programació del Tricentenari 1714 a l’Auditori de Barcelona.

Actor i cantant, també ha participat als espectacles “Monty Python’s Spamalot” dir. El Tricicle, “El último jinete” dir. Víctor Conde, “Mas de 100 mentiras. El Musical de Sabina” dir. David Serrano, “40 El Musical” dir. Miquel Fernández, “Poe” i “El Mikado” de Dagoll Dagom, “Clàssic Cole Porter” dir. Joan Maria Segura, “La Fàbrica de la felicitat” dir. Jordi Faura, “Hamlet Machine” dir. Francesc Amaro, “La Bella Helena” dir. Josep M. Mestres, “Porter Paradís” dir. Eles Alavedra, “Sherlock Homes i el club dels pèlrojos” dir. Teresa Devant.
Com a cantant solista ha protagonitzat “El musical participatiu” dins la programació de les Nits ‘d’Estiu al CaixaFòrum 2012-2014. El Petit Liceu 2008-2009 ha interpretat l’espectacle familiar “La Primera Cançó” amb partitura de Mariona Vila, text i direcció d’Anna Llopart. Ha estat col·laborador habitual de la Cia. Roberto G. Alonso amb qui ha participat als espectacles de teatre i dansa “13”, “Món Genet”, “Obsesionados” i “Al nostre gust”, entre d’altres. Amb la coreògrafa Teresa García Valenzuela es cocreador dels espectacles “Naufraghi?” i “De perdidos al río”. Forma part del projecte Creamoviment per a la realització de tallers de moviment i joc en família amb la ballarina, Cristina Martí i Ninot.

Premi Butaca 2013 per “La Flauta Màgica” com a millor actor de teatre musical i Premi Max 2013 com a millor espectacle.

Toni Viñals – Videobook Actor from Arana Actors Action on Vimeo.