Tots vivim rodejats de pors, però intentem superar-les o, almenys amagar-les de la vista dels altres. L’Ana, en canvi, ha decidit conviure amb tots els seus temors i paranoies i ensenyar-los sense complexos, acceptant així, públicament, que la seva vida és i serà una veritable merda. A punt de fer els 40 anys, artista conceptual a l’atur i vivint de nou a casa dels seus pares, l’Ana s’ha convertit en un molest espantall que no suporta el món en el qual viu, i el món tampoc la suporta a ella. Només que la seva idíl·lica vida de merda es veurà amenaçada per la intenció de la seva germana Marta de separar-se del seu xicot – vegà i practicant de ioga – i tornar a la llar paterna.

La guerra esclatarà entre les dues germanes per conquerir un mateix espai, i en aquesta batalla delirant s’enfrontaran les dues maneres radicalment oposades i irreconciliables de veure el món i viure’l; dues maneres d’enfrontar-se al buit i a les pors i dues maneres de salvar-se a un mateix quan tot va malament, però que molt malament.

Espectacle estrenat a la Sala Villarroel el febrer del 2015 De Marila Samper Versió de Lola Armadàs i Marc Rosich Direcció Marilia Samper Repartiment Vanessa Segura Marta Aran / Mirèia Piferrer David Vert / Jordi Andújar Escenografia Enric Planas Il·luminació Gervasi Juan Colet i Pol Queralt Composició musical Roger Torns Es una producció La Villarroel i Teatre Obligatori Agraïments Almeria Teatre