Actor i cantant. Entre els seus últims treballs destaquen ‘Liceistes i Cruzados’ de Pitarra, direcció de Jordi Prat (Teatre Nacional de Catalunya); Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas’ adaptació del clàssic de Lope de Vega per Anna Maria Ricart (Cia.Obskené), premi ALMAGRO OFF 2013 i premi MAX 2015 (Millor Adaptació); ‘La Flauta Màgica’ (Cia.Dei Furbi), premi MAX 2014 (Milor Musical) i nominació com a Actor Revelació als Premios del Teatro Musical 2014 pel paper de Papageno; i ‘La dona vinguda del futur’ de Marc Rosich i Guille Milkiway (Teatre Nacional de Catalunya), premi BUTACA 2013.

Actualment protagonitza ‘73 raons per deixar-te‘ de Guillem Clua i Jordi Cornudella, direcció d’Elisenda Roca (Temporada Alta, Teatre Goya). Amb anterioritat ha interpretat el Gran Thonet a la versió de ‘Flor de Nit’ de l’Almeria Teatre, ha estrenat el musical ‘Fang i Setge’ de Marc Rosich, Marc Angelet i Salvador Brotons, ha protagonitzat els concerts dramatitzats ‘Nevares’ d’Ignasi Roda (Festival Grec 2014) i ‘Mobília’ d’Albert Guinovart (Palau de la Música 2015), i és l’actual Monostatos de ‘La petita flauta màgica’ del Liceu, amb direcció de Joan Font. També ha treballat amb Dagoll Dagom als musicals ‘Aloma’, ‘La nit de Sant Joan’ i ‘Boscos endins’ (premi BUTACA 2008).

En televisió cal destacar la seva participació en les sèries La Sagrada Familia (TV3 / Mediapro/ Dagoll Dagom), El cor de la ciutat (TV3), Plats bruts (TV3 / El Terrat), Médico de Familia (Globomedia) i també en la websèrie La vida.es  (Coses Sèries), Premi del Festival de Cine de Girona 2013, del FEW WebFest Madrid 2014 i del BajaWeb México 2014.

 

En cinema els seus darrers treballs han estat Little Ashes (P.Morrison / Factotum), Codícia (Adrià Lahuerta / 15-L), La Barbacoa (E.Urrutia / 4Barres) i els curtmetratges Imprevistos d’Àlex Escudero, Un cerdo en casa de Xavi Ruax, segon premi al Monfragüe Films Festival i Un mal golpe de Xavi Ruax, millor curtmetratge del Kimera Film Festival (Itàlia) i del Zuma Film Festival (Nigèria), premi del públic del Festimatge (Espanya) i Ós de Plata al Festival of Nations (Àustria).

Altres espectacles on ha participat: ‘Trilogia MozArt’ (Festival Temporada Alta 2014), ‘Asufre’ (millor espectacle del XIV Certamen de Directores d’Escena de Torrejón de Ardoz), ‘Mala nit’ d’Albert Tola (Cicle Ocupa Raval del Teatre Tantarantana), ‘Les veus de Iambu’ de Carles Batlle (Thomas Sauerteig / Sala Beckett), ‘Perséfone’ (Joan Font / Comediants / CDN-Teatre Lliure), ‘Bailong’ d’Ana Roca (Sala Atrium, Cicle DespertaLab), ‘MILLET (vocc)’ (J.Pérez / La Mama), ‘Somnis en unes nits d’estiu’ (Sèmola Teatre) i ‘La Punyalada’ (Martí Pereferrer).

És cofundador de la Companyia Diagonal, amb la qual ha realitzat la tasca d’apropar el teatre contemporani europeu a Catalunya amb muntatges com La dona d’abans de Roland Schimmelpfennig (Sala Beckett, nominació als premis BUTACA 2006 ), La fi per fi de Peter Turrini (Sala Beckett i Grec 2006) o Salvatges (Home d’ulls tristos) de Händl Klaus (Sala Beckett, 2010).