Des de 1994 treballa com a actor professional en televisió, cinema i teatre.

Ha intervingut en sèries com El cor de la ciutat, Laberint d’ombres, Al salir de clase, o Secrets de família.

També en els films Et dec una nit de divendres de Dimas Rodríguez, Un dia, una nit d’Enric Alberich, La caverna d’Eduard Cortés i Amic/Amat de Ventura Pons.

Ha participat, entre d’altres, en els muntatges teatrals següents: El Filósofo declara de Juan Villoro (Teatre Romea 2016, direcció d’Antonio Castro), El Professor Bernhardi d’ Arthur Schnitzler (TNC 2016, direcció de Xavier Albertí) Petits monstres de Marilia Samper (La Villarroel 2015, direcció de Marilia Samper), Noies de calendari de Tim Firth (Teatre Poliorama 2012, direcció d’Antonio Calvo), Fora de joc de Sergi Belbel (Club Capitol 2010, direcció de Cristina Clemente), Don Carlos de Friederich von Schieller (Teatre Grec 2008, direcció de Calixto Bieito), Els nois d’història d’Alan Bennett (Teatre Goya 2008, direcció de Josep Mª Pou), Un fill, un llibre, un arbre de Jordi Silva (TNC 2007, direcció d’Antonio Calvo), Estricta vigilància de Jean Genet (Teatre Tantarantana 2005, direcció d’Iñaki Garz) i Máquina Hamlet de Heiner Müller (Sala Beckett 2004, direcció d’Iñaki Garz).

Des de 2004 compagina la seva feina d’actor amb la de director d’escena signant muntatges com Alícia al país de les Meravelles adaptació de Marta Buchaca (Teatre Romea 2017),  Blatman, el super superheroi de Pau Plana (Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada 2004), Contes de Pau de Marc Rosich (Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada 2006), Les aventures d’Hèrcules de Pau Plana (Guasch Teatre 2007), Blatman i la Ciutat Submarina de Pau Plana (Tantarantana Teatre 2009), El Màgic d’Oz de Marc Rosich (Festival MINI BCN 2011). Ha estat ajudant de direcció dels espectacles Renard o El llibre de les bèsties de Marc Rosich (Teatre Lliure 2016), La dona vinguda del futur. Dramatúrgia i direcció de Marc Rosich amb música de Guille Milkyway (Teatre Nacional de Catalunya 2013), Dreamin’ & Rappin’. A partir de “El somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare amb direcció de Moisès Maicas (Versus Teatre 2011) i La millor nit de la teva vida de Jordi Silva amb direcció d’Antonio Calvo (Club Capitol 2012).

També ha dirigit esdeveniments i presentacions per a la Diputació de Barcelona i ha realitzat la direcció d’actors per a campanyes publicitàries de marques com Nestlé, Meetic, Jack Daniel’s, Gallina Blanca o Laboratoris Esteve entre d’altres.